+ 1 (707) 877-4321
+ 33 977-198-888

Portfolio Shefqet Avdusch Emini

Portfolio Shefqet Avdusch Emini

Shefqet Avdusch Emini
Shefqet Avdusch Emini
艺术品 添加
Added April 2 2007
艺术品 媒体
艺术品 主题
艺术品 样式
尺寸
价格
艺术品12526


26 无

25 无

24 无

23 无

22 无

21 无

20 无

19 无

18 无

17 无

16 无

15 无

14 无

13 无

12 无

11 无

10 无

09 无

08 无

07 无

06 无

05 无

04 无

03 无

02 无  - Nga Kosova në atdheun e Rembrandit, e prej aty, në galeritë më me nam të botës Faruk Tasholli Intervistë me artistin Shefqet Avdush Emini Ateletë e Akademisë së Arteve të Universitetit të Prishtinës në ato ndërtesa përdhese që ruanin vjetërsinë e kryeqytetit hapësirave universitare ku po lëshomnte shtat Biblioteka, ngadalë por sigurt po i kultivoni...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 28Ko - 2017]


  - Oct 22, 2013 PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTëRORE Të ARTIT Nga Faruk Tasholli Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur pjesën tjetër të ekspozitave të mëparshme. Piktori kosovar me qëndrim në Holandë, Shefqet Avdush Emini, tashmë është bërë një krijues ...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 6Ko - 2017]


  - ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Faruk Tasholli 10/08/2014 GAZETARIT RUS I THASHë: UNë JAM SHQIPTAR NGA KOSOVA DHE DUA Të DIHET ORIGJINA IME Piktori nga Kosova, Shefqet Avdush...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 16Ko - 2017]


  - Review from Patimat Guseynova Sharuhanova artist. Russia, Dagestan This review is translate with google Is not the creator who is able to give life .... Acrylic painting on cnvas Size: 116 x 200 Year: 2013 Acrylic painting on cnvas Size: 60 x 80 Year: 2012 Strolling through the expanses of the Internet, I came across a magnificent Dutch expressioni...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 12Ko - 2017]


  - Faruk Tasholli : ARTISTI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT 2014 Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETë BOTëRORë Të ARTIT Faruk Tasholli 10/08/2014 Gazetarit Rus I Thash: Une jam shqiptar nga Kosova dhe dua te dihet origjina ime. Piktori nga ...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 19Ko - 2017]


  - Review: Artist Shefqet Avdush Emini ر الأخ بار ال رئ ي س ية . 1 ف نون . 2 ال هول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 01 آلاف ي ورو . 3 آلاف 10 الهول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب ي ورو ي ا سر ج ع ي صة 18:52 -ال ثلاث اء، 5 ماي و 5102 ةدهاشم 949 ل و شاهدت إي م ني وهو ي ر سم، ل ن ت ش عر مط ل قا أن ش ي ئا س يخرج من هذا ال ف نان. حال ة م...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 6Ko - 2017]


  - PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ? PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ? PERGJEGJEJA ESHTE E KJART : ATYRE JU MUNGON TALENIT DHE NERVI KSIJUES !!! KESHTU QE NUK JAN NE VETEDIJE SE OPINJONI E SHEF REALITETI...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 4Ko - 2017]


PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT

 

Nga: Faruk Tasholli

 

Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur pjesën tjetër të ekspozitave të mëparshme.

Piktori kosovar me qëndrim në Holandë, Shefqet Avdush Emini, tashmë është bërë një krijues lëvizëz nëpër botë, qoftë me pjesëmarrje në ekspozita të rëndësishmë, qoftë me pjesëmarrje në juri profsionale apo edhe në qëndrime krijuese. Këtë funverë, ai ishte pjesëmarrës i simpoziumit tradicional të pikturës në Penza të Rusisë, ku nga 400 artistë konkurentë të 23 shtetevë, u pranuan 73 prej tyre. Pas kthimit nga ky simpozium i rëndësishëm ku marrin pjesë edhe strukturat e ndryshme politik e shtetërore, piktori ynë Shefqet Avdush Emini na deklaroi:

Une jam i ndarë shumë i kënaqur me organizimin ,kushtet e qëndrimit ,pritjen  e  tjera… Kam qene shum i lumtur, sepse puna ime artistike është vlerësuar shumë nga të gjithë. Respekti ka qenë vërtet  në nivel  të lartë… Kam pasur fatin që jam takuar me shumë  artistë të mëdhenj  dhe relacioni shoqëror e kulturor ka qenë shumë i miër në mes nesh. Kam krijuar një urë të re  me shumë vende të tjera të botës dhe  me artistë shumë të rëndësishëm e me struktura të ndryshme krijuese. Punën të cilën e kemi krijuar, ajo do të mbetet në koleksionin e simpoziumit e  nuk proferohet të bëhet biznis me të ! Unë vertet jam ndarë shumë i kënaqur në përgjithësi dhe do ë isha i lumtur po qe se me ftojnë prapë. Pas perfundimit të këtij simpoziumi në jemi në kontakt të përhershëm me shumë artistë  të vendeve të ndryshme të botës.Pas përfundimit të simpoziumit të Rusisë, kam vazhduar direkt fluturimin në Sarajevë, në Bosnje, në një simpozium tjetër. Aty jam takuar me disa shokë të tjerë ku jam njohur në simpoziumet e tjera  nëpër botë, por edhe aty kam krijuar shokë të tjerë. Për disa ditë kemi vizituar pjesë të ndryshme të Bosnjes. Po ashtu, sipas programit, kemi pikturuar dhe në fund, piktura e ime dhe e tre piktorëve të tjerë nga Turqia mbetën për ’’ Muzeun e Alija Izetbegoviqit’’. Ky ishte një satisfaksion për mua,  që puna ime, te mbetet edhe në atë muze të rëndësishëm në Bosnje.

Tani pritet të marr pjesë sërish në nëntor  në festivalin    e pikturës në Egjipt, ku kam marrë thirrje para një kohë të gjatë. Jam shumë i sigurtë qe edhe këtu do të ndahem shumë i kënaqur si herat e tjera… Egjipti tani më është bërë si shtëpi e dytë. Edhe këtu si në shumë vende të botës kam krijuar një rreth të gjerë të shoqërisë, dhe kujtimet e mia përherë janë shumë të mira

Shefqet Avdush Emini pranë pikturave të tij  në simpoziumin në Rusi ,2013

Piktura që është dedikuar Muzeut “Alija Izetbegovic’’, Sarajevë, 2013

 

[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 5Ko]


  - Amsterdam, November 2011, Ina Eskes MA of Art history Shefqet Avdush Emini Shefqet Avdush Emini, an international recognized artist, is born in Davidovc in Kosovo on 2 June 1957. He studied Visual Arts as a young man at the Art Academy in Pristina (Kosovo) and worked, after finishing his education, as an artist and art teacher in several towns in K...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 10Ko - 2017]


  - ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI KETU KAM LIN DHE KETU DO TE VDES PORTRET SHQIPTARI KETU UNE JAM ZOT SHTEPIJE NUK DUHET TE HARROHET KURRE ARTIST:SHEFQET AVDUSH EMINI PIKTUR AKRYLIK NE PELHURE PORTRET PORTRET 100X150 INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN KANADA INTERNATIONAL ART SIMPOZIUM IN KANADA ZHYRIA INTERNACIONALE PER EKSPOZITEN NE OMAN SIMPOZIUMI INTERN...
[Biography - Shefqet Avdusch Emini - 5Ko - 2015]


EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- EMAIL- * A